2110 129729

Αρχική ΣΧΟΛΗ Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήBLOG ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΧρεώνω 50 Ευρώ την ψυχολογική υποστήριξη τα νύχια τα κάνω ΔΩΡΕΑΝ!

Χρεώνω 50 Ευρώ την ψυχολογική υποστήριξη τα νύχια τα κάνω ΔΩΡΕΑΝ!

 

Χρεώνω 50 € την ψυχολογική υποστήριξη και τα νύχια τα κάνω ΔΩΡΕΑΝ !!!!!!

Έχετε αναρωτηθεί,  πόσες φορές ενώ δουλέυουμε σε διάστημα 1,5 ώρας μία πελάτισσα πόσο πράγματα μαθαίνουμε για εκείνη χωρίς να ρωτάμε! Το όνομα της, η δουλειά της, την καταγωγή της, την οικογενειακή της κατάσταση, τα οικονομικά της, εώς και λεπτομέριες της προσωπικής και σεξουαλικής της ζωής.!  ΧΑΧΑΧΑΧΑ είναι στα αλήθεια αστείο αλλά ενδεχομένος να είναι το πιό σοβαρο πράγμα στις μέρες μας!

Έχεις σκεφτεί ότι ενδεχομένως να είσαι το μοναδικό άτομο που θα ήθελε εκεινη να μιλάει έστω και μία φορά το μήνα!!!!Είσαι το άτομο που εκείνη εμπιστέυεται να ανοίξει τον εαυτό της χωρίς να κριθεί και γι αυτό σ' αγαπάει!!!!!Και επειδή ο ρόλος μας είναι πολύ σημαντικός, επιτρέψτε μου να δώσω μερικές συμβουλές για το πώς να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις.

 

1.Αρχικά  θα πρέπει να σκεφτούμε ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται κάποιον να τους ακούει! Γίνε εσύ αυτός/ή... κάποιον που θα χρειάζονται ακόμα και αν τα νύχια τους είναι ακόμα σε τέλεια κατάσταση.. 

 

2.Μην κρίνεις ποτέ τα επιχειρήματα της, την προσωπικότητα και τις επιλογές της, σκέψουν ότι εκείνη επέλεξε να έρθει σε σένα και όχι εσύ σε εκείνην.

 

3. Ακόμα και αν θα ήθελες ή σου ζήταγε να δώσεις μία προσωπικη συμβουλή , ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ....  ενδεχομένως η αντίληψη και αντιμετώπιση σου του πρόβληματος να δώσει λάθος αποτελέσματα.... και θα κατηγορηθείς γι αυτό! 

 

4. Να είσαι πάντα θετικός/ή, ότι όλα θα πάνε καλά, τέτοιο είδος ανθρώπους χρειάζομαστε όλοι γύρω μας!


5. Μην μιλάς για τα προσωπικά σου προβλήματα, είναι κάτι που δεν οφελεί την δική της ψυχολογία είτε καλή είτε κακή, και δεν βοηθάει σε κάτι.


6. Χάρισε της όλη την προσοχή σου! Μην μιλάς ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο και κράτα την ψυχραιμία σου ότι και αν συμβαίνει. Εκείνη αξίζει την ώρα που πληρώνει!

 

7. Μην μιλάς για άλλες πελάτισσες και ανθρώπους απο τον εργασιακό σου χώρο! Ενδεχομένως να σκεφτεί ότι το ίδιο κανεις και σε εκείνη... ακόμα και αν δεν ισχύει!

Μην ξεχνάς ότι οι άσχημες εντυπώσεις πάντα παραμένουν έντονα στο μυαλό μας! Κάνε την να αισθανθεί ότι μπορεί να είναι ο εαυτός της και να περνάει καλά μέσα στους δικούς σου κανόνες εργασίας, και έτσι θα μπορείς να κρατήσεις για χρόνια όμορφες σχέσεις με την πελατεία σου!!

 

Πρός όλους τους αγαπητούς τεχνήτες νυχιών...

 

Παναγιώτης Ψας

 

9 Φεβρουαρίου 2013